dijous, 29 d’abril del 2010

QUARTA CONNEXIÓ

Els jocs i les activitats

Cap a les deu, hem començat amb les activitats d’avui. A les fotos ens veureu super-enfeinats, amb cartrolines, gomets, trossets de suro i altres materials. Hem construït un far, amb llum i tot al capdemunt. Ha set una activitat llarga, de feina i precisió. Ha durat fins al migdia.

Després, una mica de temps lliure, dinar, estona per reposar (que no ho hem fet gaire, doncs aviat hem tornat a tenir la pilota als peus i la música a les orelles) i tornem als jocs.

Però ara, canvi de xip! Toquen jocs d’aigua: apagar espelmes amb una xeringa, atrapar els companys a esquitxades d’una esponja, fer curses sense vessar l’aigua de dos gots. Tot molt divertit i refrescant, que amb el calor que ens ha fet avui ha anat de maravella.

Ah, per cert, pares, no patiu pel temps ni pels constipats, fa sol i una mica d’airet, les temperaturas són molt agradables i anem tots amb màniga curta i pantaló curt. Una altra información important, no hi ha gaire pol.len.

Tornant als jocs, també hem fet una espècie de cuc i algun joc d’atenció i d’atapar. Però, sabeu què?....... Mireu les fotos, que us agradarà més !

Ara ja són més de les set de la tarda i hem acabat, ......fins al vespre, que toca ball. Ens ho hem passat molt bé, tothom es troba bé, no hi ha cap ferit i l’alegria i el bon humor és la tònica general del dia.


7 comentaris:

  1. bona nit a tots i balleu molt
    avui es l'ultima nit aprofiteu les colonies els de 6é q són les ultimes. bona nit ramirez montes

    ResponElimina
  2. que riki,vivin la bona vida.quina enveja vosaltres de festa i jo a dormir que dema toca treballar.un petonas

    ResponElimina
  3. Dóna gust veure com disfruteu! Quina sort poder aprendre d'aquesta manera.
    Passeu-vos-ho molt bé, demà us esperem a casa.
    Bona nit.
    T'estimo molt Roger!
    MªÀngels

    ResponElimina
  4. Estem contents que us ho esteu passant tan bé i tingueu tan bon temps. Que tingueu una bona nit i fins demà, Maria Rivera i tots els companys.

    ResponElimina
  5. bons nit
    esperem que el ball del vespre sigui molt divertit i quwe us ho passeu molt bé i a dormir d'hora que demà no hi haurà qui es desperti....
    Olga Petons i fins demà.

    Márquez-Calvo

    ResponElimina
  6. aixo es pasar-ho be espero que estiguis content i to pasis molt be amb els teus conpanys.els pares i la germana del gerard crespo

    ResponElimina
  7. a mi em va agradar molt anar de colònies i fer jocs,jugar i fer tallers.Peró la llàstima és que només hi varem estar 2 nits i 3 dies peró jo em volia quedar 1 setmana sencera.
    CLÀUDIA NAVIO

    ResponElimina